Pracownicy stołówki szkolnej
odpowiedzialni za zorganizowanie, przygotowanie
i wydawanie posiłków pracują w godzinach:
7:00 -15:00.
W naszej drużynie działają
następujące osoby odpowiedzialne za:
|
Planowanie posiłków,
układanie jadłospisów, organizację zakupu
towaru, rozliczenia finansowe przychodów i
rozchodów artykułów spożywczych, rozliczenia
obrotu na koncie należności za posiłki. |
Joanna Szulc st. intendent
|
Planowanie i kontrolowanie
przebiegu pracy na kuchni, układanie
jadłospisów, zarządzanie przyjętymi
artykułami spożywczymi, nadzór nad przygotowywanymi potrawami, przygotowywanie
i wydawanie posiłków. |
Urszula Wasilewska główny kucharz
Niezbędną pomoc w
przygotowywaniu posiłków zapewniają
pozostali pracownicy, nazywani „prawą ręką
kucharza”:
Kądziela Dariusz
zastępca głównego kucharza
oraz
Igła Mirosława
Świątkowska Ewa |